The Babes

Vet inte varför detta inlägg inte publicerades i sin helhet. Skriver därför om det.
 
Hallå i stugan!
Ja, jag vet att det är långt mellan inläggen men livet går sin lilla gång här i Sydney och det här med bloggen glöms helt bort emmellanåt. Ska göra mitt bästa för att producera fler inlägg men jag kan inte lova något.
 
Som sagt, livet flyter på här i Sydney och vårt lilla gäng som jag har träffat här har det bara bra. Det är jag, svenska Veronica (som tyvärr reste vidare till Nya Zeeland härom dagen) Hannah från Manchester och två andra engelska tjejer som heter Sarah och Michelle. Vi spenderar dagarna med att prata och skratta tills folk kollar konstigt på oss. Vi går på bio och kollar på riktiga chickflicks. Och så äter vi massvis med glass! Ett bättre gäng människor kunde jag inte önska mig att ha i min närhet. Ordet "babe" har är numera vanligare än "mate" i min omgivning.
 
Vad mer har hänt?
Jo, att vara sportsnörd i Australien är inte det enklaste, särskilt nu när det har varit OS. Australiensarna är nämligen inte särskilt intresserade av skidor, skidskytte och ishockey. Men så när det blev OS-final i hockeyn så fick jag äntligen komma iväg och se på matchen. Tillsammans med ca 300 andra svenskar och kanadensare så samlades vi på casinot här i Sydney. Där inne finns en enorm sportsbar med tv-skärmar lika stora som skärmarna på biograferna. Med sköna soffor, billig öl och en OS-final så var stämningen hög. Vi svenskar skrålade nationalsången, buade ut kanadensarna och när första tekningen gick av stapeln så var det bara ett enda stort vrål. Man hade kunnat bomba Sydney och ingen av oss hade märkt av det. Tyvärr gick inte matchen som vi svenskar hade hoppats på utan det blev två och en halv timmes lidande... Vi fick se oss besegrade av ett mycket bättre Kanada och det blev en dyster promenad hem i natten genom Sydney. Och följande dagar så har min mobil och Facebook bombaderats av hånfulla meddelanden från mina kanadensiska vänner...
 
Antar att vi tar en väderprognos också? Hösten är på ingång i Sydney vilket har märkts av den senaste veckan. Kvällarna är riktigt "kyliga" och idag är det grått och regnigt. Igår var det dock över trettio grader så jag borde kanske inte klaga.
 
Veronica, jag och Sarah.
Söta va?
 
 
 
 
 


Kommentarer
Inga

Grattiskramar på födelsedagen från mormor & morfar

2014-02-25 @ 15:50:56
Barbro

Grattis Cecilia från oss alla

2014-02-26 @ 07:34:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sandandsaltwater

Life in Australia!

RSS 2.0