Bokat och klart

Efter en hel del sökande så hittade jag i förmiddags en biljett som var okej. Den femte november flyger jag först till London och där hoppar jag på ett plan till Hongkong. I Hongkong blir det en lång vänta, över åtta timmar. Men sedan kan jag ta planet direkt till Cairns, och den resan är på "bara" dryga sju timmar. Tidigt på morgonen den sjunde november sätter jag fötterna på australiensisk mark igen!

Granted!

"Dear Miss Cecilia Naatsaari, your visa has been granted". YES! Det tog bara några från och med det att jag hade lämnat in ansökan till dess att jag hade fått svar. Min ansökan blev godkänd och jag får nu åka tillbaka till mitt älskade Australien och vara där ytterligare ett år. Går inte att beskriva glädjen och nu kikar jag på flygbiljetter.
 
Snart mer av det här alltså:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ansökan inlämnad

Här var det tomt!

Tänkte bara säga att äntligen, efter väldigt många om och men, så är ansökan om ett andra års Work & Holiday-visum inlämnad. Det skulle inte förvåna mig om det kommer jäklas med det nu efter att alla papper också är ifyllda, men jag håller tummarna för att det går vägen. Nu kan det ta allt från några dagar till veckor innan jag får svar om jag är tillåten tillbaka till Australien. Återkommer med svaret, förhoppningsvis snart!

 

Soluppgång i Byron Bay.
 

sandandsaltwater

Life in Australia!

RSS 2.0